Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Marvikarna – Prova på packrafting

27 juni @ 09:00 - 17:00

995sek

Vill du prova packrafting?

Under 2020 anordnar vi ”prova på” evenemang på olika platser i Sverige. Den här turen går i fantastiska Marvikarna som ligger blott ett stenkast från Stockholm! Vi paddlar och vandrar tillsammans under en dag.

Vad är packrafting?

En packraft är i grund och botten en mycket lätt uppblåsbar båt som man enkelt kan packa ner i ryggsäcken. Idag används packrafts främst av forspaddlare, vandrare, fiskare, fotografer och jägare.

Hur går evenemanget till?

Vi samlas klockan 09:00 på parkeringsplatsen vid Krampans naturreservat. Vi bekantar oss en stund med varandra innan vi delar ut utrustning till alla deltagare. . Dagen består till ungefär lika delar vandring och paddling. Vi tar flertalet fikapauser på vägen.

Vid samlingspunkten delar vi först ut utrustningen, har en kortare genomgång av hur utrustningen fungerar, samt gör oss redo för vandring och paddling!

Senare på eftermiddagen kommer vi återkomma till samlingspunkten, där vi kör lite materialvård och sedan avslutas turen.

Krampan har många väldigt fina tältplatser, eldstäder med ved samt dass, vilket gör det till en mycket trevlig plats att övernatta på (men eventuell övernattning sker i egen regi).

Hur många platser finns tillgängliga?

Turen kommer genomföras om 2 eller fler personer anmäler sig. Det finns tvåmannapackrafts om man vill paddla tillsammans med någon i samma packraft.

Behöver man några förkunskaper?

Nej! Packrafting är väldigt nybörjarvänligt. Dock kan turen vara en smula ansträngande! Eventet är öppet för personer 12 år eller äldre.

Tid

09:00 – ca. 17:00. Tidsberäkningen är en uppskattning och kan beroende på omständigheter som väder, vind, skador etc, variera.

Kostnad

Vuxen: 1000kr
Barn 12-18 år: 600kr
Företag/svensexor/familjer/kompisgäng – hör av er så ordnar vi ett bra paketpris.

Startplats

Krampan

Vad behöver du ha med dig?

  • Ett oömt klädombyte
  • Ett par oömma skor som går att vandra i (joggingskor fungerar bra). Det kan också vara skönt att ha ett torrt skoombyte med sig (t.ex. foppatofflor), om skorna blir blöta.
  • Regnkläder (över- och underdel).
  • Energigivande fika/matsäck. Vi stannar och fikar vid minst 2 tillfällen. Till exempel pannkakor, bröd, snickers. Vill man ha med sig ett friluftskök går det självklart också bra.
  • Vattenflaska eller annan dryck. Minst ett vattenfilter kommer tas med av arrangören.

Vad ingår?

I priset ingår lån av komplett packraftutrustning (packraft, paddel, flytväst och ryggäck).

Övrigt

Hundar är välkomna på turerna. Var alltså beredda på att hundar kan vara närvarande. Ägare tar själva fullt ansvar för de hundar som eventuell kommer med.

Transport till och från eventet ingår ej i priset.

Turen kan komma att ställas in eller avbrytas vid oväntade händelser som exempelvis mycket dåligt väder (storm, åska) eller naturkatastrofer, sjukdom, skador, transportproblem, eller liknande händelser som vi inte kan styra över. Vid i förväg inställd tur återbetalas avgiften. 

Alkohol och narkotika är naturligtvis inte tillåtet att använda under dagen.

Facebook

På denna länk hittar du evenemanget på Facebook.

Intresseanmälan

Använd formuläret nedan för att göra en intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom kort.

Detaljer

Datum:
27 juni
Tid:
09:00 - 17:00
Pris:
995sek
Evenemang Kategorier:
,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *