Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Produktvisning på Lida friluftsgård!

4 juli @ 10:00 - 16:00

Hyra packraft

Kom på ett besök på Lida friluftsgård för att prova på att paddla packraft! Vi är på plats från 10 på förmiddagen och avslutar runt 16:00.

En packraft är i grund och botten en mycket lätt uppblåsbar båt som man enkelt kan packa ner i ryggsäcken. Idag används packrafts främst av forspaddlare, vandrare, fiskare, fotografer och jägare.

Vi kommer ha med oss ett antal olika modeller som man kan titta på och självklart provpaddla. Flytväst och paddel kommer också finnas till utlåning.

Evenemanget är kostnadsfritt.

När du ändå är på plats ska du självklart ta tillfället i akt att utforska Lida friluftsgård!

Om Lida Friluftsgård

Lida Friluftsgård ligger vackert vid sjön Getaren 7 km söder om Tullinge station. Lida är den stadsnära skogen, en plats där man både kan finna lugnet och det enkla äventyret. Kom och upplev en ovanligt vacker och värdefull del av den Sörmländska naturen!

Värdshuset på Lida är öppet 10-16, så passa på att äta en bit god mat under ditt besök här. På området finns även en raststuga med bord, mikro, vatten och toaletter. Bekvämligheter som gym, dusch och bastu finns också att tillgå. Parkeringen på området är gratis.

Mer information om Lida friluftsgård hittar du på Lida Friluftsgårds hemsida.

Hitta till Lida Friluftsgård

Lida Friluftsgård ligger i Tullinge söder om Stockholm och tillhör Botkyrka Kommun. Från pendeltågsstation i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.

Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Pålamalmsvägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.

Besöksadress: Lidavägen 1, 146 33 Tullinge

Om du använder GPS kan du slå in koordinaterna 59.163530, 17.882174 eller klicka på denna länk som öppnas i Google Maps.

Facebook

Här hittar du evenemanget på facebook!

Detaljer

Datum:
4 juli
Tid:
10:00 - 16:00
Evenemang Kategorier:
,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *