Produktvisning på Lida friluftsgård, 16 november

Packraft Sverige bjuder under hösten in till ett antal tillfällen där du har chansen att titta på och prova ett antal av Packraft Sveriges produkter. Kom på ett besök för att exempelvis prova på att paddla packraft, kika på våra vintertält med ultralätta titankaminer, eller testa att bära en av våra extremt fina ryggsäckar, tillverkade av Amerikanska Seek Outside. Finns det någon produkt du vill kika lite extra på så skicka gärna ett meddelande till oss med önskemål, så tar vi självklart med den!

När du ändå är på plats ska du självklart ta tillfället i akt att utforska Lida friluftsgård.

Här hittar du evenemanget på Facebook.

Om Lida Friluftsgård

Lida Friluftsgård ligger vackert vid sjön Getaren 7 km söder om Tullinge station. Lida är den stadsnära skogen, en plats där man både kan finna lugnet och det enkla äventyret. Kom och upplev en ovanligt vacker och värdefull del av den Sörmländska naturen!

Värdshuset på Lida är öppet 10-16, så passa på att äta en bit god mat under ditt besök här. På området finns även en raststuga med bord, mikro, vatten och toaletter. Bekvämligheter som gym, dusch och bastu finns också att tillgå. Parkeringen på området är gratis.

Mer information om Lida friluftsgård hittar du på Lida Friluftsgårds hemsida.

Hitta till Lida Friluftsgård

Lida Friluftsgård ligger i Tullinge söder om Stockholm och tillhör Botkyrka Kommun. Från pendeltågsstation i Tullinge går buss 721 till Lida Friluftsgård.

Med bil svänger du av väg 226 vid Botkyrka Hantverksby in på Pålamalmsvägen. I denna korsning och resten av vägen är det skyltat till Lida Friluftsgård.

Besöksadress: Lidavägen 1, 146 33 Tullinge

Om du använder GPS kan du slå in koordinaterna 59.163530, 17.882174 eller klicka på denna länk som öppnas i Google Maps.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *