Hydrapak Seeker

329,00 kr369,00 kr (inkl. moms)

Hydrapak Seeker är en ultralätt, slitstark flaska som i nedpackat läge tar ungefär lika stor plats som en knytnäve i din ryggsäck. Finns i 2L, 3L och 4L storlekar.

Hydrapak Seeker tål frysning, och tål dessutom vatten med en temperatur upp till 60 °. Detta gör flaskan fylld med varmt vatten lämplig att krama i sovsäcken under kalla och ruggiga höst- och vinternätter!

Artikelnr: hydrapak_seeker Kategorier: , Etikett:

Hydrapak Seeker

Hydrapak Seeker är en ultralätt, slitstark flaska som i nedpackat läge tar ungefär lika stor plats som en knytnäve i din ryggsäck.

Hydrapak Seeker tål frysning och tål dessutom vatten med en temperatur upp till 60 °. Detta gör flaskan fylld med varmt vatten lämplig att krama i sovsäcken under kalla och ruggiga höst- och vinternätter! På sidan av flaskan finns fästpunkter som gör att du kan fästa flaskan till din ryggsäck och den utvändiga måttskalan gör det enkelt att se hur mycket vatten man använder.

Flaskan passar utmärkt tillsammans med ett filter från Katadyn. Tillsammans skapar de ett mycket lätt, tåligt och smidigt vattenreningssystem.

Flaskan är tillverkad i extremt tålig och slitstark TPU (nylon med uretanöverdrag). Sömmarna är svetsade och lika tåliga som resten av flaskan.

Rengöring av Hydrapak Seeker görs enklast i diskmaskin på översta hyllan, alternativt genom att rengöra den med diskmedel och flaskborste.

100% BPA & PVC fri!

Kapacitet:
2, 3 eller 4 liter.

Vikt:
2 liter – 74 gram
3 liter – 92 gram
4 liter – 104 gram

Dimensioner:
2 liter – 320 mm x 130 mm
3 liter – 370 mm x 140 mm
4 liter – 420 mm x 150 mm

Material:
Thermoplastic Polyurethane; HDPE

Recensioner

Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 recensioner)
Fantastisk0%
Mycket bra0%
Bra0%
Inte så bra0%
Dålig0%

 

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Varukorg
× Hur kan vi hjälpa dig?