Villkor

§ 1 Allmänt

Packraft Sverige säljer och hyr ut packrafts och friluftstillbehör via packraft-sverige.se och .com i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen (lag (2005:59).

packraft-sverige.se tillhandahålls av:

Packraft Sverige
Org nummer 820325-1999
Kärnavägen 4
58662 Linköping

076-118 47 01

[email protected]

Information & bilder på hemsidan ägs av företaget eller partner och får inte kopieras utan tillåtelse

§ 2 Priser

Alla priser anges i svenska kronor på vår svenska del av sidan och inkluderar 25% moms. För kunder som anger leveransadress till ett land utanför EU dras momsen av i kassan.

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, etc och förbehåller oss rätten att makulera/återköpa ordrar som lagts på grund av uppenbara tekniska felaktigheter. En produkt som redan skickats från vårt lager påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, till exempel i form av rea, kampanjer, rabattkoder eller förändringar i prissättningen.

Packraft Sveriges kampanjer är tidsbegränsade. Vid användande av rabattkoder är de i regel bara giltiga för ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi ber dig kontrollera att priset blivit korrekt innan du slutför ditt köp. Packraft Sverige förbehåller sig rätten att makulera order vid missbruk eller otillbörligt bruk av rabattkoder. För eventuella tillkommande fraktavgifter, läs mer under Fraktavgift.

§ 3 Betalning

 • Betalningar hanteras via Bambora/Collector bank. Mer information och hittar du på här.
 • Du kan välja att betala med kort, faktura, delbetalning eller swish.
 • Faktura har en förfallotid om 14 dagar. Efter genomförd beställning skickas fakturan till dig via e-post. För att kunna använda tjänsten måste du vid köptillfället vara bosatt i Sverige och vara minst 20 år gammal. Betalsättet är endast tillgängligt för privatpersoner och som kreditgivare förutsätter Collector bank att du har skött dina ekonomiska åtaganden och har en god betalhistorik. En kreditprövning görs i samband med köptillfället vilket innebär att en kreditupplysning inhämtas. Kreditupplysningar som tas av Collector bank påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Collector banks kundtjänst hjälper dig gärna i alla frågor som rör din faktura eller delbetalning. Kontakta dem via e-post [email protected] eller via telefon på 010-161 00 80, måndag – fredag kl. 08:00-17:00.

  Du som har betalt din faktura eller delbetalning men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. Collector Bank återbetalar den summa du har betalat efter uppgift om godkänd retur från Packraft Sverige.

  Priser vid fakturabetalning

  Period Ränta Månadsavgift Administrationsavgift
  3 mån 0,00% 30 kr 0 kr
  6 mån 0,00% 30 kr 95 kr
  12 mån 9,95% 30 kr 195 kr
  24 mån 19,95% 30 kr 295 kr
 • Vid avhämtning kan köp betalas kontant.
 • Vid köp av produkter som inte finns med i webbutiken sker betalning till vårt bankgironummer 782-6951 efter överenskommelse.
 • Vid köp från icke EU-land sker betalning via banköverföring till Packraft Sveriges bankkonto hos handelsbanken, eller via PayPal.

§ 4 Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till Packraft Sverige hanteras med respekt och i enlighet med GDPR. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig.

Mer info om hur vi samlar in data kan du läsa på vår policysida om personuppgifter.

Du som slutkund har alltid rätt att kontakta oss för att få dina uppgifter permanent raderade. Du kontaktar oss enklast genom att besöka vår kontaktsida.

§ 5 Fraktavgift

Beroende på leveransadress och vilka artiklar kunden köper kommer fraktkostnaden att variera. Kunden kan se hur mycket frakten kommer kosta i kassan.

Kund betalar som standard returkostnader till oss.

§ 6 Leveranssätt

Vi använder oss av följande leveranssätt: DHL, Postnord, UPS, Fedex

Leveranstid inom Sverige är normalt sett 2-3 dagar. Inom EU vanligtvis 4-5 dagar.

§ 7 Ångerrätt, byte och returer

Packraft Sverige erbjuder 14 dagars öppet köp från den dagen då varan mottagits.

Ångerrätten gäller inte specialtillverkade produkter som på ett eller annat sätt har tillverkats utifrån kundens speciella önskemål.

Vid retur ska varan returneras i samma skick som när den köptes.

Kund betalar som standard returkostnader till oss. Är varan felaktig, trasig eller på annat sätt ur funktion så bekostar vi returen.

Ange i returen ordernummer och orsak till retur.

Returadress
Packraft Sverige
Kärnavägen 4
586 62 Linköping

§ 8 Reklamation

Varan du köper av oss ska vara felfri vid leverans. Skulle produkten du fått hem ha en defekt bör det anmälas till oss inom 14 dagar från det att du mottagit leveransen. Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (två månader) från att fel upptäckts. Kontakta oss på [email protected] och uppge ditt fullständiga namn, ditt ordernummer, en kortfattad beskrivning av orsak till reklamation, en bild på skadan om detta är möjligt samt dina kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

§ 9 Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

§ 10 Villkor för rabattkuponger

Följande villkor gäller för rabattkuponger, om inget annat anges. Villkoren gäller inte för presentkort som köpts i vår nätbutik.

(1)  Rabattkupongerna kan endast användas i vår nätbutik. Kupongkoder kan endast lösas in via samma e-postadress som mottagit rabattkupongen. Kuponger kan inte överlåtas till tredje part. Endast en kupong per beställning kan lösas in, flera kuponger kan inte kombineras. Det är inte möjligt att få kontant utbetalning av en rabattkupong. Ränta tillämpas inte på rabattkuponger.

(2)  Giltighetsperiod och lägsta ordervärde (inkl. moms, exkl. frakt och andra avgifter) meddelas i samband med kampanjen.

Kontaktuppgifter

Packraft Sverige
Kärnavägen 4
58662 Linköping

(Ej butik)

Kontakta oss gärna via kontaktsidan!

Scroll to Top