KÖPVILLKOR

§ 1 Allmänt

Packraft Sverige tillhandahåller friluftstillbehör via packraft-sverige.se och .com i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen (lag (2005:59).

Postaddress
Packraft Sverige
Fagerlid Ängalyckan
695 96 Tived

Packraft Sverige drivs av Martin Sleipner. Kontaktnummer: 076-118 47 01. E-postaddress: [email protected].

Information & bilder på hemsidan ägs av företaget eller partner och får inte kopieras utan tillåtelse.

Kontakta oss gärna via kontaktsidan!

§ 2 Priser

Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar 25% moms. För kunder som anger leveransadress till ett land utanför EU dras momsen av i kassan.

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, etc och förbehåller oss rätten att makulera/återköpa ordrar som lagts på grund av uppenbara tekniska felaktigheter. En produkt som redan skickats från vårt lager påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, till exempel i form av rea, kampanjer, rabattkoder eller förändringar i prissättningen.

Packraft Sveriges kampanjer är tidsbegränsade. Vid användande av rabattkoder är de i regel bara giltiga för ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi ber dig kontrollera att priset blivit korrekt innan du slutför ditt köp. Packraft Sverige förbehåller sig rätten att makulera order vid missbruk eller otillbörligt bruk av rabattkoder. För eventuella tillkommande fraktavgifter, läs mer under ”Fraktavgifter”.

§ 3 Betalning

Betalningar hanteras via Stripe (kortbetalningar) eller Bambora / Collector bank (kortbetalningar, faktura, delbetalning, swish).

§ 3.1 Ang. faktura och delbetalning

I samarbete med Collector Bank erbjuder vi faktura och delbetalning. Tjänsten är baserad på en engångskredit som möjliggör en enkel och säker betalning av dina köp genom faktura eller delbetalning. Mer information och fullständiga villkor om Collector Banks betalsätt hittar du på bill.collectorpayments.se.

Fakturan har en förfallotid om 14 dagar. Efter genomfört köp skickas fakturan till din folkbokföringsadress. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar genom att logga in på bill.collectorpayments.se.

För att kunna använda tjänsten måste du vid köptillfället vara bosatt i Sverige och minst 20 år gammal. Betalsättet är endast tillgängligt för privatpersoner och som kreditgivare förutsätter vi att du har skött dina ekonomiska åtaganden och har en god betalhistorik.

En kreditprövning görs i samband med köptillfället vilket innebär att en kreditupplysning inhämtas. Kreditupplysningar som tas av Collector Bank påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

Collector Bank’s kundtjänst hjälper dig gärna i alla frågor som rör din faktura eller delbetalning. Kontakta dem via e-post [email protected] eller via telefon på +46 101 61 00 80, måndag – fredag kl. 08:00-17:00.

§ 3.2 Återbetalning vid faktura- eller delbetalningsköp

Du som har betalt din faktura eller delbetalning men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. Collector Bank återbetalar den summa du har betalat efter att de fått uppgift om godkänd retur från oss.

Återbetalningen sker till ditt konto varför du behöver meddela Collector Bank dina kontouppgifter tillsammans med fakturauppgifterna.

§ 3.3 Avgifter vid fakturabetalning

PeriodRäntaMånadsavgiftAdministrationsavgift
3 mån0,00%30 kr0 kr
6 mån0,00%30 kr95 kr
12 mån9,95%30 kr195 kr
24 mån19,95%30 kr295 kr

§ 4 Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till Packraft Sverige hanteras med respekt och i enlighet med GDPR. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig.

Mer info om hur vi samlar in data kan du läsa på vår policysida om personuppgifter.

Du som slutkund har alltid rätt att kontakta oss för att få dina uppgifter permanent raderade. Du kontaktar oss enklast genom att besöka vår kontaktsida.

§ 5 Fraktavgifter

Beroende på leveransadress och vilka artiklar kunden köper kommer fraktkostnaden att variera. Kunden kan se hur mycket frakten kommer kosta i kassan.

§ 6 Leverans

Vi använder oss av följande leveranssätt: Postnord Brev, DHL, Schenker, UPS och Fedex.

Leveranstid inom Sverige är normalt sett 2-3 dagar men kan variera något. Inom EU vanligtvis 4-5 dagar. Övriga världen 7-14 dagar.

§ 7 Ångerrätt, byte och returer

Packraft Sverige erbjuder 14 dagars öppet köp från den dagen då varan mottagits.

Ångerrätten gäller inte specialtillverkade produkter som på ett eller annat sätt har tillverkats utifrån kundens speciella önskemål.

Vid retur ska varan returneras i samma skick som när den köptes.

Kund betalar returkostnader till oss. Är varan som nått kunden felaktig, trasig eller på annat sätt ur funktion så bekostar vi returen.

Ange i returen ordernummer och orsak till retur.

Returadress
Packraft Sverige
Fagerlid Ängalyckan
695 96 Tived

§ 8 Reklamation

Varan du köper av oss ska vara felfri vid leverans. Skulle produkten du fått hem ha en defekt bör det anmälas till oss inom 14 dagar från det att du mottagit leveransen. Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (två månader) från att fel upptäckts. Kontakta oss på [email protected]t-sverige.se och uppge ditt fullständiga namn, ditt ordernummer, en kortfattad beskrivning av orsak till reklamation, en bild på skadan om detta är möjligt samt dina kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

§ 9 Villkor för rabattkuponger

Följande villkor gäller för rabattkuponger, om inget annat anges.

(1) Rabattkupongerna kan endast användas i vår nätbutik. Kupongkoder kan endast lösas in via samma e-postadress som mottagit rabattkupongen. Kuponger kan inte överlåtas till tredje part. Det är inte möjligt att få kontant utbetalning av en rabattkupong. Ränta tillämpas inte på rabattkuponger.

(2) Giltighetsperiod och lägsta ordervärde (inkl. moms, exkl. frakt och andra avgifter) meddelas i samband med kampanjen.

(3) Rabattkuponger kan inte användas på redan rabatterade produkter.

§ 10 Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.