§ 1 Allmänt

Packraft Sverige säljer och hyr ut packrafts och friluftstillbehör via packraft-sverige.se och .com i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen (lag (2005:59).

§ 2 Priser

Alla våra priser anges i svenska kronor eller Euro. Besökare från utanför EU ser priserna exklusive moms. Besökare från EU ser priserna inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, prisfel, slutförsäljningar, lagerfel, etc. En produkt som redan skickats från vårt lager påverkas inte av en eventuell höjning eller sänkning av priset som sker efter ordertillfället, till exempel i form av rea, kampanjer, rabattkoder eller förändringar i prissättningen.

Packraft Sveriges kampanjer är tidsbegränsade. Vid användande av rabattkoder är de i regel bara giltiga för ett köp och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi ber dig kontrollera att priset blivit korrekt innan du slutför ditt köp. Packraft Sverige förbehåller sig rätten att makulera order vid missbruk eller otillbörligt bruk av rabattkoder. För eventuella tillkommande fraktavgifter, läs mer under Fraktavgift.

§ 3 Betalning

  • Allt du kan köpa på vår hemsida har vi på lager (reservation för slutförsäljning).
  • Betalning hanteras via Stripe, PayPal, Swish samt faktura (betalningsvillkor 14 dagar).
  • Vid avhämtning kan köp betalas kontant.
  • Vid köp av produkter som inte finns med i webbutiken sker betalning till vårt bankgironummer 782-6951 efter överenskommelse.
  • Vid köp från icke EU-land sker betalning via banköverföring till Packraft Sveriges bankkonto hos handelsbanken, eller via PayPal.

§ 4 Personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till Packraft Sverige hanteras med respekt och i enlighet med Personuppgiftslagen SFS 1998:204 och EU Direktivet 95/46/EC. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig.

Du som slutkund har alltid rätt att kontakta oss för att få dina uppgifter permanent raderade. Du kontaktar oss enklast genom att besöka vår kontaktsida.

§ 5 Fraktavgift

Beroende på leveransadress och vilka artiklar kunden köper kommer fraktkostnaden att variera. Kunden kan se hur mycket frakten kommer kosta i kassan.

Kund betalar som standard returkostnader till oss.

§ 6 Leveranssätt

Vi använder oss av följande leveranssätt: DHL, Postnord, UPS, Fedex

Leveranstid inom Sverige är normalt sett 2-3 dagar. Inom EU vanligtvis 4-5 dagar.

§ 7 Ångerrätt, byte och returer

Packraft Sverige erbjuder 14 dagars öppet köp från den dagen då varan mottagits.

Ångerrätten gäller inte specialtillverkade produkter som på ett eller annat sätt har tillverkats utifrån kundens speciella önskemål.

Vid retur ska varan returneras i samma skick som när den köptes.

Kund betalar som standard returkostnader till oss.

§ 8 Reklamation

Varan du köper av oss ska vara felfri vid leverans. Skulle produkten du fått hem ha en defekt bör det anmälas till oss inom 14 dagar från det att du mottagit leveransen. Som konsument har du enligt lag rätt att reklamera i upp till tre år från köpet, dock inom skälig tid (två månader) från att fel upptäckts. Kontakta oss på info@packraft-sverige.se och uppge ditt fullständiga namn, ditt ordernummer, en kortfattad beskrivning av orsak till reklamation, en bild på skadan om detta är möjligt samt dina kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

§ 9 Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

§ 10 Villkor för rabattkuponger

Följande villkor gäller för rabattkuponger, om inget annat anges. Villkoren gäller inte för presentkort som köpts i vår nätbutik.

(1)  Rabattkupongerna kan endast användas i vår nätbutik. Kupongkoder kan endast lösas in via samma e-postadress som mottagit rabattkupongen. Kuponger kan inte överlåtas till tredje part. Endast en kupong per beställning kan lösas in, flera kuponger kan inte kombineras. Det är inte möjligt att få kontant utbetalning av en rabattkupong. Ränta tillämpas inte på rabattkuponger.

(2)  Giltighetsperiod och lägsta ordervärde (inkl. moms, exkl. frakt och andra avgifter) meddelas i samband med kampanjen.

Packraft Sverige
Kärnavägen 4
58662 Linköping

(Ej butik)

Kontakta oss gärna via kontaktsidan!