Packraft Sveriges ambassadörer

Vi samarbetar med ett fåtal noga utvalda friluftsprofiler. De använder våra produkter stenhårt ute i fält och ger oss feedback på både gott och blandat. Oftast gott! Är man riktigt snäll mot ambassadörerna bjuder de då och då också på något riktigt läckert via olika sociala medier!

Är just du sugen på att bli ambassadör för Packraft Sverige? Då tycker vi att du ska kontakta oss och berätta om varför just du skulle kunna vara det perfekta ansiktet utåt för oss. Fundera på varför vi skulle behöva just dig i vår marknadsföring. Har du ett populärt instagramkonto, eller träffar du mycket folk ute på lederna och kan sprida ordet om våra produkter? Just nu letar vi lite extra efter en kvinnlig äventyrare som är duktig på att föreviga sina turer med kameran.

Vi ses därute!

Peter Persson

Peter Persson @inivildmarken

Peter Persson är äventyrare, vildmarksentusiast och filmskapare och bor med sin familj i Sollentuna i Stockholm. För de flesta friluftsintresserade är Peter mest känd för sina fantastiska vildmarksäventyr på Youtube, bland annat serien ”De stora skogsäventyren”.

Peter har bland annat skidat över Svalbard, paddlat ensam genom norra Kanada och Alaska, vandrat genom regnskogen på Tasmanien samt spenderat mycket tid i våra Skandinaviska vildmarker.

Peter använder sig av tälten Cimarron och Silvertip, gärna i kombination med Seek Outsides titankamin. På ryggen bär han ibland ryggsäcken Unaweep 4800.

Peter Winther

Peter Winther @winther_outdoors

Peter kommer från Danmark där han bor fru och två barn. Till vardags jobbar han på plattform på Nordsjön.

Peter spenderar mycket tid i naturen, ett sätt för honom att komma bort ifrån vardagssysslorna för en stund. I sitt friluftsliv rör sig Peter både över land och vatten, samtidigt som han varvar det hela med matlagning och en och annan god öl.

Peter är också en fantastisk fotograf. Hans foton kan man njuta mer av på instagram.

Peter använder sig av tältet Cimarron tillsammans med Seek Outsides titankamin. På vattnet paddlar han en MRS Ponto.

Solitary man

Benny Adolfsson @solitary_man

Benny är uppvuxen med naturen inpå knuten och den har på så sätt alltid varit en naturlig del i hans liv. När han inte vandrar och övernattar i skogen grillar han gärna en korv eller två med sina barn i närmsta skogsglänta. Benny är tatuerare och arbetar inomhus till vardags, så motionen och den friska luften är det som motiverar honom lite extra att ta sig ut. Benny är också en fantastisk fotograf och hans instagram hyser allt från vackra knivstilleben till fridfulla landskapsbilder. Benny använder sig av tältet Seek Outside Silvertip.

Scroll to Top