BILDGALLERIET

Använd gärna vårt bilduppladdningsformulär för att visa dina bilder för andra!


Inskickat av Peter N.

Avsaknaden av vinter gav mig möjligheten att prova min nya Mrs Alligator Pro XXL lite tidigare än jag tänkt. Jag packade allt på cykeln, drog iväg genom skogen till grannsjön, pumpade upp packraften, lastade cykel och ryggsäck och paddlade iväg över sjön. För att förvandla en enkel runda till en mera ädel tur, tog jag en kaffepaus på en holme. I januari blir det ännu mörkt tidigt, så det var helt mörkt när jag landat på andra sidan och blivit cykelklar igen.

En trevlig liten testtur och jag är mycket nöjd med packraften. Packningen av cykeln och väskan kan dock ännu optimeras en del. Jag ser fram emot sommarens äventyr i norr med fatbike och packraft.

Läs gärna Peters fina blogginlägg om turen på http://www.yetirides.com/2020/01/a-new-instrument-of-adventure.html


Inskickat av Peter N.

En andra packraft blev införskaffad till familjen. En MRS Microraft L är precis tillräckligt stor för mig, men passar 15-åringen på 183 cm bättre. Han hade paddlat kanot och kajak tidigare, så det gick lätt att börja med packraft också. Vi gjorde en övernattningstur till ett fint sjöområde och paddlade utan problem trots en relativt hård vind den första dagen. Ett kort lyft ledde till nästa sjö där vi slog upp tält och bakade pizza (alltid en höjdare på tur). Följande förmiddag hade vi en på kartan mycket intressant rutt längs ett gungfly. Med lite bärande kom vi genom och sedan var det bara en kort stunds paddling till startpunkten. En riktigt skön liten tur.

Läs gärna Peters fina blogginlägg om turen på http://www.yetirides.com/2020/05/another-packraft-and-overnighter.html


Inskickat av Hans Å.

Lite blandade bilder från några tidigare Bikerafting turer. Jag har provat & testat en hel del nu med packning o.s.v. och tycker det funkar väldigt bra, har en lätt campingpackning för några dar som funkar bra både på cykeln och raften. Med hjälp av en touringcykel kan man enkelt ta sig till starten, blåsa upp raften och hoppa i, rafta och campa några dar, och sen kan man cykla vidare. Helt suveränt koncept. Använder en MRS Microraft.

Shopping Cart